ADS
5 euro gratis
Parteneri
Remi online

Remi Romanesc

5 euro gratis RemiRoyal este primul soft de remi romanesc care va va ofera posibilitatea de a juca remi pe internet cu jucatori din toate colturile lumii.

Acest soft de remi are interfata in limba romana , ceea ce constituie un avantaj important atat pentru ei cat si pentru noi.

Partea buna pentru ei este ca acum multi romani , care nu cunosteau pana acum limba engleza pot juca remi folosind softul de remi in limba romana.

Pana acum existau in Romania jucatori buni de remi dar nevorbitori de limba engleza. Astfel , acest lucru ii impiedica sa joace remi. Dar de cand cu lansarea interfatei in limba romana acest lucru s-a schimbat.

La RemiRoyal puteti juca remi pe bani sau pe gratis. In cazul in care optati sa jucati remi pe bani reali va trebui sa faceti un depozit (adica sa adaugati bani de pe cardul dumneavoastra sau din orice cont al dumneavoastra in contul de jucator de remi al siteului) . Intalnim aici diferite promotii , ca de exemplu bonusuri de 100 % la prima depunere. Asta inseamna ca daca veti depune 100 Ron , suma se va dubla , si veti avea in cont 200 Ron.


ADS