ADS
5 euro gratis
Parteneri
Remi online

Remi Pe Tabla

5 euro gratis Diferenta dintre remi pe tabla si restul jocurilor de remi este accea ca jucatorul nu isi mai etaleaza formatiile pe suprafata de joc. Formatiile raman pe tabla jucatorului in acest joc de remi. Obiectivul ramane acelasi : Sa fi primul jucator care reuseste sa scape de toate cartile de pe tabla formand combinatii de numere cu acestea.

Combinatiile de numere pot fi :

"suita" - cel putin 3 piese consecutive ca valoare si de aceeasi culoare. 1 poate fi folosit in formatie cu 2 si 3 (1-2-3) sau in formatie cu 12 si 13 (12-13-1), dar nu poate niciodata sa fie folosit in mijlocul unei suite (13-1-2).

"terta" - cel putin 3 piese cu aceeasi valoare dar de culori diferite.

Jucatorii care aleg acest tip de remi nu pot rupe decat ultima carte din sirul de carti decartate. La jocul pe tabla exista riscul de a ramane cu piesele pe tabla de joc si un alt jucator sa inchida. In acel moment jucatorului pe tabla i se scad 100 puncte ca si unui jucator de remi care nu a apucat sa etaleze. Jucatorul care a optat pentru acest tip de joc nu poate lipi piese la ceilalti jucatori si nu poate nici sa foloseasca un joly etalat.


ADS