ADS
5 euro gratis
Parteneri
Remi online

Remi Etalat

5 euro gratis La inceputul jocului fiecarui jucator mai putin primului i se impart cate 14 carti. Primului jucator i se impart 15 carti. Acesta va incepe jocul decartand o carte. Cartea decartata de el nu va putea fi folosita de nici un jucator. Acum toti jucatorii au un numar egal de carti. Obiectivul jocului de remi etalat este de a fi primul jucator care reuseste sa ramana primul fara carti pe tabla (trebuie sa ramana cu o carte pe tabla pe care o va decarta la sfarsit , realizandu-se astfel inchiderea). Pentru a ramane fara carti in mana jucatorul trebuie sa formeaze combinatii de numere cu acestea.

Combinatiile de numere sunt de doua tipuri:

Suita : cel putin 3 piese consecutive ca valoare si de aceeasi culoare. 1 poate fi folosit in formatie cu 2 si 3 (1-2-3) sau in formatie cu 12 si 13 (12-13-1), dar nu poate niciodata sa fie folosit in mijlocul unei suite (13-1-2).

Terta : cel putin 3 piese cu aceeasi valoare dar de culori diferite.

Cand un jucator vrea sa se etaleze acesta trebuie sa tina cont de urmatoarele aspecte : Valoarea pieslor etalate sa fie de minim 45 puncte. La etalare trebuie sa existe minim o suita sau, daca aceasta nu este, etalarea se poate face cu o terta de 1 fara sa se etaleze si celelalte terte de pe tabla de joc (in caz ca ele exista), acestea ramanind pentru etalarea din tura urmatoare. Etalarea se face numai dupa ce s-a incheiat prima tura. La etalare nu este obligatoriu sa se scoata toate formatiile de pe tabla, important este ca etalarea sa aiba minimul de 45 puncte. Piesele se pot pastra pentru o viitore rupere sau pentru o etalare mai tarziu cu riscul ca daca cineva inchide aceste puncte sa se scada in loc sa se adune.


ADS